Helsinki
Espoo
Hämeenlinna
Helsinki
Hyvinkää
Järvenpää
Joensuu
Jyväskylä
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Lahti
Lappeenranta
Lohja
Mikkeli
Oulu
Pori
Porvoo
Rauma
Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Tampere
Turku
Vaasa
Vantaa
Suomi flag fi
Kärry
Välisumma:
€ 0.00

Toimitus ja palautus

Toimitusaika

Toimitamme kimppumme maanantaista sunnuntaihin klo 8.00-21.00. Voit valita toimituspäivän ja -ajan tilausta tehdessäsi. Teemme parhaamme toimittaaksemme kukkasi toivottuun aikaan ja hätätilanteissa otamme sinuun yhteyttä välittömästi. Mikäli toimitusaikaa ei ole ilmoitettu, toimitamme kukat normaaleina toimitusaikoinamme.

Jos haluat muuttaa toimituspäivää tai aikaa, otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Pyrimme vastaamaan pyyntöösi mahdollisimman nopeasti.

Toimitus viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä

Toimitamme kukkia jokaisena viikonpäivänä, myös viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä. Tietyissä maissa ja kaupungeissa toimitus ei kuitenkaan välttämättä ole saatavilla tiettyinä pyhäpäivinä. Ota yhteyttä meihin varmistaaksesi, että pystymme toimittamaan tilauksesi ajoissa.

Tarjoamme kolme toimitustapaa: vakiotoimitus, seuraavan päivän toimitus ja saman päivän toimitus. Voit valita toimitustavan tilausta tehdessäsi. Toimitusmaksu ja arvioitu toimitusaika näkyvät ennen tilauksen vahvistamista.

Toimitus hotelleihin ja ravintoloihin

Voimme toimittaa kukkasi hotelleihin, ravintoloihin ja muihin julkisiin paikkoihin. Varmista, että annat oikean osoitteen sekä huoneen numeron tilausta tehdessäsi. Emme ole vastuussa viivästyksistä tai toimittamatta jättämisestä, jos annat meille puutteellisia tai virheellisiä tietoja.

Palautus

Voit hakea hyvitystä, jos saamasi kimppu eroaa merkittävästi tilaamastasi tuotteesta. Saadaksesi hyvityksen, lähetä meille kuvia vastaanotetusta kimpusta 24 tunnin kuluessa toimituksesta. Tarkistamme vaatimuksesi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.