Tietoja Kukka Expressista

Keitä me olemme

Kukka Express on eurooppalainen kukkalähetyspalvelu, joka pyrkii tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen.

Meillä on suuri joukko kokeneita kukkakauppiaita, jotka poimivat päivittäin tuoreimmat kukat viljelijöiltä eri puolilta Eurooppaa. Kukka Express tekee yhteistyötä useiden paikallisten kukkakauppojen kanssa varmistaakseen, että jokaiseen maahan on saatavilla laaja valikoima tuoreita puutarha-asetelmia.

Mitä Me Teemme

Kukka Expressilla pyrimme tekemään kukkatoimituksistamme mahdollisimman yksinkertaista ja kätevää. Verkkosivustomme on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, ja asiakaspalvelumme on käytettävissä 24/7 vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi.

Tehtävänämme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia kukkia ja lahjoja oli kyseessä sitten yksittäinen ruusu tai upea sidonta, me uskomme, että jokaisen toimituksen tulee olla hyvä kokemus.

Miksi me?

On monia syitä valita Kukka Express kukkatoimitustarpeisiisi. Tässä listattuna muutamat:

Toivomme, että harkitset meitä tulevissa kukkalähetystarpeissasi. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme – olemme aina yhteydessä. Kiitos!